Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cavani zabio dva

Izostala Neymarova čarolija, ali PSG uvjerljivo slavio!

Četvrtu pobjedu u isto toliko kola francuskog prvenstva upisali su nogometaši PSG-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezultatski lagano, no igrački teže od očekivanog PSG je slavio 3:0 protiv St. Etiennea u sklopu prve utakmice 4. kola francuske Ligue 1. Sastav Unaia Emeryja može biti sretan da nije gubio u prvom poluvremenu nakon svega viđenog, a vodio je samo zbog gluposti koju je napravio Janko, koji je skrivio jedanaestearc. Edinson Cavani zabio je za vodstvo PSG-a u 20. minuti.

PSG - St. ETIENNE 3:0

Čak osam udaraca prema golu imali su gosti u prvom dijelu, no nijedan nije pronašao put do mreže. PSG je pak samo jednom zaprijetio...

Početkom drugog dijela Marquinhos je nakon slobodnog udarca spustio loptu na peterac, a na nju je natrčao Thiago Motta i mirno poentirao za 2:0. PSG je od tog trenutka počeo dominirati, te je u 89. preko Cavanija postavio konačnih 3:0.

Meunier je ubacio s desnog krila, a Urugvajac atraktivno petom zabio svoj drugi pogodak. Bio je to jedini pogodak iz igre koji je PSG zabio na večerašnjoj utakmici, što dovoljno govori o tome koliko je St. Etienne bio neugodan gost.

PSG vodi na ljestvici sa 12 bodova i 14-2 razlikom pogodaka. Drugi je Monaco s devet bodova i utakmicom manje. Aktualni prvak će u nedjelju na svom travnjaku u derbiju kola ugostiti Marseille.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider