Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dvije asistencije

PSG slavio protiv Nantesa na krilima Di Marije

PSG je pobijedio Nantes 2:1 u 23. kolu francuske lige...

Angel Di Maria (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši francuskog prvaka PSG-a došli su do 19. ovosezonske pobjede slavljem 2-1 (1-0) na gostovanju u Nantesu u utakmici 23. kola.

U 29. minuti Angel Di Maria je nakon ubačaja Kyliana Mbappea poslao loptu prema vratima, koja se na putu do mreže odbila od Maura Icardija pa je njemu pripisan pogodak za 1-0. Di Maria je tako postao asistent, a u toj se ulozi pojavio i u 57. minuti kod pogotka Thila Kehrera za 2-0. Nantes je smanjio zaostatak pogotkom Mosesa Simona u 68. minuti.

Domaća momčad je do kraja utakmice prijetila, stvorila nekoliko prilika, ali do izjednačenja nije došla.

Nogometaši Lillea s minimalnih 1-0 (1-0) pobijedili su Rennes. Pogodak vrijedan tri boda već u 4. minuti postigao je Loic Remy. Četvrtoplasirani Lille (37 bodova) se tom pobjedom približio na tri boda zaostatka za trećeplasiranim Rennesom (40).

Monaco je pred svojim navijačima s 1-0 (1-0) bio bolji od Angersa. Pogodak odluke postigao je crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić u 18. minuti. Za gostujuću momčad cijelu je utakmicu odigrao hrvatski branič Mateo Pavlović, a Danijel Subašić je ostao na klupi za pričuve Monaca.

Vodeći PSG ima 58 bodova, 12 više i utakmicu više od drugoplasiranog Marseillea. Monaco je pobjedom sa 32 boda privremeno skočio na deveto mjesto, a Nantes je ostao deseti s istim brojem bodova, dok je Angers sa 30 na 13. poziciji.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider