Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
liga prvaka

PSG s Messijem, Mbappeom i Neymarom nije pobijedio: City utrpao čak šest golova

Padalo je puno golova u prvom kolu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu je kompletirano 1. kolo nove sezone Lige prvaka uz sjajne utakmice na Anfieldu i Etihadu.

Zapaženu ulogu imao je hrvatski nogometaš Ante Rebić u dvoboju skupine B, u kojem je njegov Milan gostovao na Anfieldu kod Liverpoola. Iako je Rebić bio glavni problem za domaćina, Liverpool je na kraju ipak slavio 3 : 2.

gol expired Pogledajte Rebićev prvijenac u Ligi prvaka pa sudjelovanje kod drugog gola protiv Redsa divider

Liverpool je žestoko otvorio utakmicu. Poveo je u devetoj minuti autogolom Tomorija, dok je vrlo brzo nakon toga Salah propustio realizirati jedanaesterac za 2 : 0. Milan je taj pritisak izdržao samo s jednim primljenim golom, a na kraju prvog dijela eksplodirao je Rebić. Prvo je u 42. minuti precizno naciljao suprotni kut domaćih vrata za 1 : 1, a samo dvije minute kasnije sve je pripremio strijelcu Brahimu Diazu, koji je zabio za Milanov preokret (2 : 1).

Međutim, u nastavku se dogodio novi preokret, ovaj put u režiji igrača Liverpoola. Zabijali su Salah i Henderson za konačnih 3 : 2. Rebić je igrao do 83. minute te je zabio svoj premijerni pogodak u Ligi prvaka.

U drugom susretu ove skupine Atletico je odigrao tradicionalnu tvrdu utakmicu. Ovaj put s Portom u Madridu i završilo je 0 : 0. Hrvatski nogometaš Šime Vrsaljko ostao je na klupi Atletica kroz cijelu utakmicu.

gol expired Real srušio Inter u Milanu: Camavinga asistirao, Rodrygo zabio i kaznio talijanskog prvaka divider

PSG je gostovao kod Club Bruggea. Prvi put u sezoni od prve minute su zajedno zaigrali Messi, Neymar i Mbappe, no belgijska momčad je sjajno odolijevala tom atomskom napadu. Završilo je 1 : 1, a gol za goste nije zabila niti jedna zvijezda, već Herrera.

U drugom susretu skupine A bilo je pregršt pogodaka na Etihadu, a Manchester City bio je bolji od Leipziga s 6 : 3. U 16. minuti City je poveo (Ake) i bio je u stalnoj prednosti, makar je njemački sastav konstantno prijetio i smanjivao minus. Dolazili su Nijemci do 2 : 3 i 3 : 4, ali City je ipak ostao nedodirljiv. Svakako treba izdvojiti da je sve golove za goste dao Christopher Nkunku.

gol expired Patnja PPD Zagreba u Ligi prvaka se nastavlja: 15. put u nizu izgubili u Europi divider

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je zadnjih devet minuta za Leipzig.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider