Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lova do krova

PSG ponudio suludu cifru Mbappeu i preoteo ga Realu u posljednji čas? Ovo se ne odbija

Kylian Mbappe ima ugovor s PSG-om do 30. lipnja, a bio je na korak od potpisa za Real Madrid.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Paris Saint-German želi zadržati Kyliana Mbappea, i to pod svaku cijenu.

Budući da mu na kraju aktualne sezone istječe ugovor i klub može napustit posve besplatno, katarski vlasnici odlučili su zaigrati na sve ili ništa i preoteti ga Real Madridu u posljednji čas.

Suluda ponuda PSG-a

Mbappeu su ponudili novi ugovor prema kojem bi trebao zarađivati oko 100 milijuna eura godišnje, a samo za potpis ugovora dobio bi suludih 300 milijuna eura, piše Eurosport.

Iako se kraljevski klub nadao pozitivnom odgovoru francuskog napadača, on je zatražio još malo vremena kako bi donio konačnu odluku. To je pak neugodno iznenadilo čelnike Reala koji su već računali na njegov dolazak.

Uostalom, zbog njega su digli ruke od Erlinga Haalanda i prepustili ga Manchester Cityju koji ga otkupio za odštetu od 75 milijuna eura.

Uskoro će objaviti konačnu odluku

Hoće li Mbappe zaista odbiti Real s kojim je već usmeno dogovorio suradnju i potpisati za PSG u posljednji trenutak, mogli bismo saznati uskoro, i to već u nedjelju.

Navodno će francuski napadač javno obznaniti u kojem će klubu nastaviti karijeru, a mnogi su to povezali s potezom LeBrona Jamesa koji je to napravio prije nekoliko godina. NBA zvijezda je 2010. godine u televizijskoj emisiji objavio da seli iz Clevelanda u Miami.

Tablica Ligue 1

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider