Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nada umire zadnja

Održan sastanak koji bi mogao biti prekretnica: PSG se uzda u ostanak Kyliana Mbappea!

Kylian Mbappe još uvijek nije priopćio gdje planira nastaviti karijeru.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Niti jedno od dva ključna pitanja za iduću sezonu PSG nije riješio. Tko će biti novi trener i hoće li Kylian Mbappe ostati u Parizu upitnici su koji i dalje lebde nad Parkom prinčeva.

I dok se trenersko rješenje ne nazire, a nema niti velike potrebe za žurbom, dotle situacija s Mbappeom okupira cijeli klub.

Španjolski mediji već su na sva zvona razglasili da je Real Madrid zakapario francuskog reprezentativca, ali službene potvrde i dalje nema. Šute i igrač i Kraljevski klub što otvara prostor za nagađanja kako ipak nije sve riješeno.

U prilog tome, engleski Telegraph je objavio da su čelnici PSG-a protekli tjedan obavili razgovor s Mbappeovom majkom, koja ima najveći utjecaj na njegovu karijeri.

Fayza Lamari ima najveći utjecaj na Mbappea

Taj sastanak je odrađen u Dohi, a u Parizu se nadaju da će Fayza Lamari uspjeti uvjeriti svog sina da potpiše novi ugovor. Sastala se s predsjednikom Nasserom Al-Khelaifijem koji je uvjerenja da je sastanak prošao dobro.

Sve je zapravo jasno, PSG od prvog dana želi da Mbappe ostane kod njih što duže i spremni su prihvatiti čak i opciju da potpiše ugovor na samo dvije godine uz mogućnost razlaza na kraju iduće sezone, u ljeto 2023.

Vlasnici kluba, katarska kraljevska obitelj, žele pošto-poto da Mbappe bude igrač PSG-a u trenutku kad se u ovoj državi bude održavalo Svjetsko prvenstvo krajem godine i jasno je da pritom neće štedjeti odnosno da novac neće biti nikakva zapreka k ostanku 23-godišnjeg napadača u Parizu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider