Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važna pobjeda

PSG napravio veliki posao pred uzvrat u Ligi prvaka: Mbappe i Barcola srušili Španjolce

PSG je golovima Kyliana Mbappea i Bradleyja Barcole stigao do pobjede u Ligi prvaka.

PSG (Foto: Afp)

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka PSG je pobijedio Real Sociedad sa 2:0 golovima Kylana Mbappea (58) i Bradleyja Barcole (70). Uzvrat je 5. ožujka u San Sebastijanu.

Gosti su već u prvoj minuti mogli šokirati Parižane. Andre Silva je pucao sa 20-ak metara, ali lopta je prohujala pored gola. U sedmoj minuti uzvratio je PSG, Kylian Mbappe je imao sjajnu priliku, ali je Alex Remiro sjajno reagirao.

Kylian Mbappe VIDEO Kylian Mbappe ponovno zabio, ima nestvarne brojke u Ligi prvaka divider

U 18. minuti ponovo je zaprijetio Sociedad. Takefusa Kubo je napravio slalom kroz obranu PSG-a, ali pucao je pored gola. U 22. minuti su gosti još jednom zaprijetili, ovoga puta Kubo je ubacio, ali je Andre Silva iz dobre pozicije pucao preko gola.

Tri minute kasnije priliku smo vidjeli i na suprotnoj strani, no Ousmane Dembele nije bio precizan. U 44. minuti je domaćine spasila greda, Mikel Merino je opalio sa 20-ak metara, ali lopta je odsjela na gredi.

U nastavku susreta PSG je zaigrao daleko bolje i u 58. minuti Mbappe je uspio otključati suparnička vrata. Dembele je izveo korner, Marquinhos je glavom prebacio na drugu vratnicu gdje je Mbappe bio spreman pogodivši za 1:0.

Ciro Immobile i Gustav Isaksen Lazio minimalno slavio s igračem više, Bayern ostao bez udarca u okvir gola divider

Pet minuta kasnije moglo je biti i 2:0, Mbappe je pucao sa 20-ak metara, ali je lopta okrznula gredu.

U 72. minuti PSG je povećao prednost na 2:0, a sve je sam napravio Bradley Barcola. Mladi 21-godišnji Francuz je dobio loptu na lijevom krilu, projurio pokraj Traorea i potom udarcem kroz noge svladao Remira za konačan rezultat.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider