Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
veliki skandal

Nakon što je prekinuta zbog detalja koji je potresao svijet utakmica PSG-a i Basaksehira nastavit će se danas

Utakmica PSG-a i Basaksehira bit će nastavljena danas s početkom u 18:55.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Susret 6. kola skupine G nogometne Lige prvaka između PSG-a i Istanbul Basaksehira nastavit će se u srijedu od 18.55 sati, objavio je Europski nogometni savez (UEFA).

"Nakon incidenta koji se dogodio na večerašnjoj utakmici Lige prvaka između Paris SG-a i Istanbul Basaksehira, UEFA je u dogovoru s oba kluba odlučila kako će se preostale minute susreta odigrati sutra s novom sudačkom postavom. Početak nastavka bit će u 18.55 sati.
Istraga vezana uz ovaj incident bit će otvorena odmah", objavila je UEFA.

Susret između Paris SG-a i Istanbul Basaksekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe. Pomoćni trener gostujućeg sastava Pierre Webo dobio je crveni karton u 16. minuti, a iz turskog sastava tvrde kako ga je četvrti sudac Coltescu vrijeđao po rasnoj osnovi upotrijebivši riječ "negro".

gol expired Svjetski skandal u Parizu: Utakmica Lige prvaka prekinuta, sudac rasistički vrijeđao pomoćnog trenera gostiju! divider

Uslijedila je 10-minutna rasprava s glavnim sucem Hateganom iz Rumunjske nakon koje je turska momčad napustila travnjak. Odmah potom u svlačionicu se povukla i domaća momčad.

Kako je u drugoj utakmici posljendjeg kola u ovoj skupini RB Leipzig svladao Manchester United jasno je kako su u osminu finala prošli RB Leipzig i Paris SG, no još nije poznato koja će momčad osvojiti prvo, a koja drugo mjesto u skupini.

Paris SG-u za prvo mjesto treba pobjeda u srijedu, dok će u suprotnom prvo mjesto osvojiti RB Leipzig. Manchester United će na proljeće igati u Europskoj ligi, dok će Istanbul Basaksekir u srijedu okončati svoje sudjelovanje u eurokupovima za ovu sezonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider