Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Junak Bijelih

Prvijenac Stipe Biuka za Hajduk: "Već se spremamo za Dinamo. Ako budemo odigrali na ovoj razini…"

Hajduk je pobijedio Rijeku 3:2 u derbiju 32. kola Prve HNL i ostao u utrci za plasman u Europu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi Stipe Biuk jedan je od junaka Hajdukove pobjede u Jadranskom derbiju na Poljudu. Slavili su Bijeli i treći put zaredom protiv Rijeke, ovaj put rezultatom 3:2, a upravo je Biuk načeo mrežu gostiju sjajnim pogotkom u 14. minuti utakmice nakon asistencije Marka Livaje. Bio je to Biukov prvijenac nakon šest odigranih utakmica za seniorsku momčad.

„Presretan sam što sam postigao svoj prvi pogodak. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. Bili smo kompaktni i sačuvali tri boda. Drago mi je i zbog Marina što je asistirao i zbog cijele ekipe što je odigrala dobro. Spremamo se za idući derbi s Dinamom. Ako budemo odigrali na ovoj razini mislim da možemo odlično odraditi“ - kazao je Biuk nakon utakmice, a prenosi Hajdukova službena web stranica

gol expired Trener Hajduka odjurio kući i poslao pomoćnika pred novinare: "Tramezzani je pripremio utakmicu na savršen način" divider

Aleksandar Kačaniklić postigao je prvijenac za Hajduk. Zabio je Kačaniklić za 3:1 nakon fantastične asistencije petom mladog Marina Ljubičića.

„Kao prvo, sjajno je osvojiti tri boda i mislim da smo danas odigrali vrlo dobru utakmicu. Bila je to kombinacija vrlo dobrog napadačkog nogometa u kojem smo stvorili mnogo prilika, kao i napornog rada tijekom cijelog susreta. Možda je posljednjih 25-30 minuta to izgledalo malo teže nego što je trebalo, možda nismo uspijevali dovoljno zadržati loptu, ali mislim da možemo biti ponosni s našim nastupom i pobjedom“, istaknuo je Kačaniklić za web stranicu Hajduka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider