Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gosti poveli u nastavku

VIDEO Preokret na krilima Josipa Drmića: Rijeka gubila pa pobijedila Slaven Belupo na Rujevici

Na Rujevici je odigrana treća utakmica osmog kola Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U osmom kolu HNL-a Rijeka je na Rujevici pobijedila Slaven Belupo s 2:1.

Prvu priliku imao je Slaven u 10. minuti, kada se Brković našao u dobroj poziciji u kaznenom prostoru, ali njegov udarac prošao je uz vratnicu. Na novu prigodu čekalo se 20 minuta.

Napadač Rijeke Prince Ampem je ubacio s lijeve strane, a Čerin sa 12 metara puca pored gola.

U 37. minuti gosti su zaprijetili preko Grgića, ali njegov pokušaj iskosa bio je neprecizan.

Dosta prilika u prvom dijelu

Najveću priliku Rijeka je imala 40. minuti kada se Tomečak probio po desnoj strani i prizemnim ubačajem u kaznenom prostoru pronašaoa Abassa, ali on je neprecizan.

U sudačkoj nadoknadi (45+1) umalo pogodak za Slaven. Jednu visoku loptu u domaći 16-erac dočekao je Hadžić, ali odlično je reagirao vratar Prskalo.

Drugo poluvrijeme, u 46. minuti, započelo je prilikom za Rijeku, ali ubačaj s desnog boka u peterac Abass je loše zahvatio glavom.

Gosti dolaze u vodstvo u 64. minut nakon lijepe akcija u kojoj su izigrali obranu Rijeke, a Nedim Hadžić je izbio sam pred golmana i zatresao mrežu.

Hadžić doveo Slaven u vodstvo

No, onda je uslijedio preokret u režiji Josipa Drmića. U 78. minuti nakon kornera Velkolvski je prebacio na drugu vratnicu, a Drmić je neumoljiv. I Drugi Rijekin gol pao je nakon prekida, a bilo je to u 85 minuti. Nakon slobodnog udarca Krešić je prebacio loptu glavom, a Drmić ponovno zabija za pobjedu 2:1.

Dinamo je na vrhu sa 16 bodova, kao i druga je Rijeka, ali s utakmicom manje, Hajduk, Osijek i Gorica imaju po 13 bodova, a Slaven Belupo je predzadnji sa 5 bodova.

Drmić izjednačio

Drmić preokrenuo

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider