Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve se desilo u završnici

VIDEO Osijek bio na rubu trećeg uzastopnog poraza: U zadnjim sekundama zabili za bod

Osmo kolo Hrvatski Telekom Prve zatvoreno je dvobojem u Kranjčevićevoj.

U posljednjoj utakmici osmog kola HNL-a Lokomotiva i Osijek su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu odigrali 1:1.

Lokomotiva je povela u 71. minuti golom Marka Dabre, a samo četiri minute kasnije Osijek je ostao s igračem manje nakon što je isključen Ivan Fiolić. Kada se već ćinilo kako će domaćin slaviti, Mihret Topčagić je u drugoj minuti nadoknade zabio za 1:1.

Bila je to utakmica koju su oba sastava dočekala s dva uzastopna poraza. Osijek je izgubio od Istre 1961 i Dinama, a Lokomotiva od Dinama i Gorice.

U čvrstoj i borbenoj utakmici, prvu veliku priliku vidjeli smo u 38. minuti kada je Jon Mersinaj pogriješio, a Ramon Mierez izašao sam ispred Ivana Nevistića. No, vratar Lokosa je sjajno reagirao obranivši udarac argentinskog napadača.

Četiri minute kasnije gosti su imali još jednu priliku. Damjan Bohar je ubacio iz prekida, domaćin je nakratko izbio loptu do Fiolića koji je pucao iz trka, ali je bio neprecizan.

Nejašmićeva pogreška kumovala golu Lokomotive

U 50. minuti zaprijetio je i Mile Škorić u svom 300. nastupu za Osijek. Bohar je ubacio, a Škorić pucao glavom u lijevi kut, no Nevistić je obranio.

Lokomotiva je svoju priliku dočekala u 71. minuti. Branimir Cipetić je ubacio loptu iz auta daleko u kazneni prostor, Darko Nejašmić nije dobro "očistio", što je iskoristio Marko Dabro i krasno poluškaricama pogodio za 1:0. Bio je to prvi i jedini udarac Lokomotive u okvir suparničkog gola tijekom cijele utakmice.

Novi problemi za Osijek stigli su samo četiri minute kasnije, kada je Fiolić zaradio drugi žuti karton, a time i isključenje. Kada se već ćinilo kako će domaćin slaviti, Mihret Topčagić je u drugoj minuti nadoknade zabio za 1:1. Topčagić se odlično snašao u kaznenom prostoru iako je imao protivničkog igrača "na leđima" pogodivši za 1:1.

Topčagićev pogodak za bod Osijeka

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider