Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pod posebnim povećalom

Poznati suci vikend spektakla u HNL-u: Evo tko sudi Jadranski derbi, a tko obračun za prvo mjesto

Hajduk i Rijeka igraju u subotu, a Osijek i Dinamo u nedjelju, u sklopu 25. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U vikendu koji je pred nama imat ćemo dvije utakmice Prve HNL za koje vlada ogromno zanimanje i koje imaju veliku važnost u borbi za naslov prvaka.

Subota donosi Jadranski derbi na Poljudu gdje će Hajduk ugostiti Rijeku dok će se u nedjelju u Gradskom vrtu sastati Osijek i Dinamo.

U ovakvim okolnostima, kad se četiri kluba nalaze unutar samo četiri boda, pod posebnim povećalom će biti suci. Svi ljubitelji nogometa i svi pošteni ljudi nadaju da se neće biti nikakvih kardinalnih pogrešaka niti bilo kakvih dvostrukih kriterija te da će o konačnim ishodima odlučivati jedino i isključivo nogometaši.

Stoga je zanimljivo vidjeti tko je delegiran za spektakle na Poljudu i u Gradskom vrtu.

Hajduk - Rijeka: Fran Jović

Glavni sudac utakmice Hajduk - Rijeka je Fran Jović iz Zagreba. Pomoćnici su Marjan Tomas iz Osijeka i Luka Pušić iz Zagreba, četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a pomoćni VAR sudac Igor Krmar iz Zagreba. Delegat utakmice je Darko Kolesarić iz Osijeka, kontrolor suđenja je čovjek koji je ujedno i predsjednik Sudačke komisije – Bruno Marić, dok je časnik za sigurnost Jurica Jurjević.

Osijek - Dinamo: Igor Pajač

U Osijeku će pravdu dijeliti Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, oba pomoćnika – Bojan Zobenica i Ivan Mihalj – su iz Velike Gorice, dok je četvrti sudac Patrik Kolarić iz Čakovca. U VAR sobi će biti Mario Zebec i Borut Križarić. Delegat je Ivan Smokrović iz Rijeke, kontrolor suđenja Vlado Svilokos iz Siska, a časnik za sigurnost Miroslav Marković.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider