Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HNL se vratio!

VIDEO Gorica rano povela poslije majstorskog poteza Lovrića, Istra okrenula u nastavku

Istra 1961 je u nastavku slavila 2:1 u prvoj utakmici proljetnog dijela Prve HNL.

 U prvoj utakmici nastavka sezone u Prvoj HNL Istra 1961 je na svom terenu preokretom svladala Goricu sa 2-1 (0-1) u dvoboju 21. kola. Goste je u vodstvo doveo Jovičić (6), no u nastavku su Perković (59) i Beljo (74) kreirali preokret.

Do vodstva je Gorica stigla uzt priličnu dozu sreće, Lovrić je iz kornera pucao izravno po golu, pogodio je vratnicu, a na odbijanac je najbrže reagirao kapetan Jovičić i svladao Jurića.

Istra - Gorica 1:1, Mauro Perković

 Domaći je sastav do poravnanja također stigao nakon udarca iz kuta kada je u skoku na drugoj vratnici najviši bio Perković, a do pobjede je domaći sastav stigao nakon sjajne akcije u kojoj je glavnu ulogu imao Mišković. On je petom lucidno proigrao strijelca Belju koji je potom preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora zatresao mrežu.

Istra - Gorica 2:1, Dion Drena Beljo

Ovom pobjedom Istra 1961 je skočila na osmo mjesto na ljestvici sa 21 bodom, jednim manje od sedmog Šibenika, a dva više od devetog Slavena Belupa, dok je Gorica ostala peta sa 29 bodova, šest manje od četvrtog Hajduka, a pet više od šeste Lokomotive.

Na vrhu su Dinamo, Rijeka i Osijek sa po 40 bodova, dok je na dnu Hrvatski dragovoljac sa samo sedam bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider