Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čestitke dobitnicima

Provjerite listiće! SuperSport igrači odnijeli preko 16 milijuna kuna

Jeste li među dobitnicima jer smo podijelili preko 16 milijuna kuna?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Često se zna dogoditi da sportski dani donose “ponor favorita”, a jučerašnji dan obilježila je “dominacija favorita”.

Elitni rang Lige nacija tako je donio pobjede svih zvučnih favorita. Nizozemska je bez većih problema svladala reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Italija je glatko svladala Poljsku, Belgija ranjenu Englesku, a Danci su u posljednjim minutama utakmice uspjeli svladati borbene Islanđane.

U drugom rangu Lige nacija također pobjede favorita. Slovaci su dobili Škote, Turska je svladala Rusiju, Wales susjede iz Irske, Česi Izraelce, a Austrijanci su u zadnjim trenutcima okrenuli Sjeverne Irce. Jedinu gostujuću pobjedu ostvarila je Finska koja je u velikom naletu, a u malom derbiju kola Mađarska i Srbija podijelili su bodove.

U drugim sportovima također nije bilo iznenađenja. Nadal je lakše od očekivanog svladao Rubleva, a Hamilton je nastavio svoju nevjerojatnu dominaciju u Formuli 1.

Upravo su zbog spomenute “dominacije favorita”, SuperSport igrači tijekom jučerašnjeg dana sveukupno imali čak preko 16 milijuna kuna dobitaka! Sve što je bilo potrebno za takvo nešto je sportsko znanje, SuperSport račun i malo sreće.

Dobici su igračima bili isplaćeni istog dana te iz managementa SuperSporta gorkoslatko naglašavaju da jedino kod njih igrači nikad neće čekati isplatu i čestitaju svima koji su svoje sportsko znanje unovčili.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider