Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva priča

Prošli mjesec ga luđakinja zalila kiselinom po licu i očima, a sad potpisuje za klub iz Premier lige

Dobro se oporavlja i ako prođe liječnički, potpisat će ugovor

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Premierligaš Brentford blizu je potpisa Lorientova krila Yoanea Wisse, kojeg je prošli mjesec ženska osoba navodno zalila kiselinom.

Reprezentativac Conga je dugogdišnja želja Brentforda, koji ga je pokušao dovesti još u siječnju, dogovorili su detalje s njegovim klubom, a on je već sletio u London na liječnički.

No, on će biti veći problem nego inače, jer je 24-godišnji nedavno pretrpio traumu od koje se još oporavlja, naime zaliven je kiselinom po licu i očima te je u procesu oporavka.

Žena ga tražila autogram pa se vratila i zalila

Prema novinskim napisima iz Francuske žena je uhićena zbog navodne veze s incidentom. Navodno se u četvrtak, 1. srpnja pojavila pred Wissom i tražila ga autogram pred kućom pa se kasnije vratila i zalila ga korozivnom tekućinom.

Njegovi iz kluba bili su šokirani razvojem događaja i pospremili su ga u bolnicu poslije napada, međutim on se odlično oporavlja i često objavljuje fotografije na društvenim mrežama s vidljivim ožiljcima.

Brentford se nada kako neće biti problema s vidom na liječničkom pregledu i da ga mogu konačno potpisati kad odradi karantenu zbog ulaska u zemlju.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider