Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žele iskusno rješenje

Povratak velikog Žutog: Prosinečki preuzima reprezentaciju koju će voditi na Euru?

Sjeverna Makedonija je postigla najveći uspjeh u svojoj povijesti plasmanom na Europsko prvenstvo u dodatnim kvalifikacijama preko Kosova i Gruzije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki preuzima nogometnu reprezentaciju Sjeverne Makedonije, piše u nedjelju Kurir.

Sjeverna Makedonija je postigla najveći uspjeh u svojoj povijesti plasmanom na Europsko prvenstvo u dodatnim kvalifikacijama preko Kosova i Gruzije, a do tog velikog rezultata je došla pod vodstvom mladog trenera Igora Angelovskog.

U ždrijebu skupina za Euro Sjeverna Makedonija je smještena u skupinu C gdje će joj suparnici biti Nizozemska u Amsterdamu te Austrija i Ukrajina u Bukureštu.

Prosinečki je bez posla nakon što je krajem studenog dobio otkaz u turskom Denizlisporu nakon niza loših rezultata, a sve je kulminiralo porazom u Kupu Turske od trećeligaša Turgutluspora.

Prosinečki je kao trener vodio Crvenu zvezdu, zatim Kayserispor u dva navrata, Denizlispor te od reprezentacija Azerbajdžan i Bosnu i Hercegovinu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider