Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imao je dobar razlog

Prosinečki nakon nove pobjede nije mogao pred novinare: Poslao je pomoćnika

Hrvatski trener Robert Prosinečki radi dobar posao na klupi Crne Gore.

Robert Prosinečki (Foto: Josip Moler/Cropix)

Robert Prosinečki upisao je drugu pobjedu s reprezentacijom Crne Gore.

Nakon Bjelorusije legendarni hrvatski nogometaš srušio je i Sjevernu Makedoniju (1:0) pogotkom Stevana Jovetića, a to je platio - glasom! Kako je ostao bez glasa u prijateljskom ogledu odigranom u turskoj Antaliji, pred novinare je stao njegov pomoćnik Gordan Ciprić.

"Odradili smo više promjena u ekipi u odnosu na prvu utakmicu. Imali smo malo problema u međuprostorima, gdje su Makedonci lako dolazili do lopte, ali na sreću nije bilo većih problema. U nastavku smo napravili promjene, igrali na rezultat i proveli utakmicu kraju kako smo željeli", rekao je Ciprić.

Dodajmo kako je Prosinečki nakon druge pobjede zaradio simpatije navijača, javnosti, ali i igrača. Crnogorski reprezentativac Marko Bakić nahvalio je legendarnog Vatrenog te ga prozvao nogometnom veličinom.

"Velike zasluge ima izbornik, koji je unio novu, pozitivnu energiju i nove ideje koje želimo prenijeti na teren. Nama je čast raditi s takvom nogometnom veličinom", kazao je oduševljeni crnogorski reprezentativac Marko Bakić.

"Svi znamo tko je Prosinečki, kakav je igrač bio, neki od nas odrastali su slušajući priče o tome kakvi su nogometaši bili on i Dejan Savićević. Prosinečki je sad izbornik, Savićević predsjednik Saveza, kapetani su Savić i Jovetić. To je vrh svjetskog nogometa, volio bih da ovo duže potraje", zaključio je.

Luka Modrić i Ivan Rakitić Rakitić o Modrićevu dolasku u Saudijsku Arabiju: "Jako ga volim, volio bih ga imati pored sebe" divider

Kylian Mbappe Mbappe donio odluku: Evo kad će biti objavljen spektakularni transfer divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider