Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igraju u trećoj ligi

Pogledajte što je promašio napadač posrnulog njemačkog velikana: Svi su se hvatali za glavu

Posrnuli velikan posljednje četiri sezone igra u trećem rangu njemačkog nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posrnuli njemački velikan Kaiserslautern upisao je pobjedu na gostovanju kod Verla u devetom kolu 3. njemačke nogometne lige.

Slavili su sa 2:0, a utakmicu je obilježio nevjerojatan promašaj Mikea Wunderlicha koji nije uspio pogoditi prazna vrata.

U 81. minuti susreta vratar domaće momčadi potrčao je prema polovici terena kako bi spriječio jednu brzu kontru gostujuće momčadi, ali je promašio loptu.

Igrač Kaiserslauterna odmah je proigrao Wunderlicha koji je s udaljenosti od 11 metara samo trebao pospremiti loptu u praznu mrežu, ali u posljednji trenutak vratar ga uspijeva omesti te mu izbiti loptu s noge.

Nitko na stadionu nije mogao vjerovati što su igrači Kaiserslauterna promašili.

Komičan promašaj Wunderlicha možete vidjeti ovdje.

Inače, Kaiserslautern posljednje četiri sezone igra u trećem razredu njemačkog nogometa i svake sezone su sve dalje i dalje od eventualnog povratka u 2. Bundesligu.

Nažalost, za njih je sve pošlo po zlu nakon ispadanja iz Bundeslige u sezoni 2011/2012., a tada je na njihovoj klupi sjedio bivši trener splitskog Hajduka, Krasimir Balakov koji nije uspio zaustaviti "slobodan pad" njemačkog kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider