Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bizarno

La Liga blokirala registraciju Mustafija jer su ga prijavili pod "zabranjenim brojem"

La Liga blokirala registraciju bivšeg arsenalovca jer je uzimanjem broja 13 prekršio dva pravila

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši njemački reprezentativac Shkodran Mustafi mislio je kako će se njegova karijera konačno vratiti na pravi put potpisom za španjolski Levante, međutim već pri registraciji suočio se s dva bizarna problema.

Mustafi je u klub stigao poslije noćne more u Arsenalu i kratkog razdoblja u Schalkeu, a u Španjolsku se odlučio vratiti jer je tamo već vrlo uspješno igrao za Valenciju, međutim čim je stao na tlo Iberskog poluotoka, naletio je na probleme.

Nijemac je po dolasku uzeo dres s brojem 13, a on je, pokazalo se, doista nesretan.

Naime, prema španjolskim ligaškim pravilima klub je prekršio dva pravila izdavši mu taj dres, taj broj rezerviran je isključivo za golmane u Španjolskoj, odnosno igrači u polju ne smiju biti registrirani pod njim.

A da stvar bude gora, ove sezone jedan je igrač već bio registriran s brojem 13, golman Aitor Fernandez, međutim kad je dotadašnja "jedinica“ Koke napustila klub, Fernandez je uzeo njegov dres s brojem jedan.

Fernandez je dakle odigrao dvije utakmice registriran pod tim brojem, a prema pravilima španjolske lige nitko drugi ne može biti registriran pod tim brojem do kraja tekuće sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider