Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Interu i njemu bogatstvo

Procurili detalji Lukakuovog transfera u Chelsea od devet znamenki: Želi se vratiti u London zbog nezavršenog posla

Inter će lijepo zaraditi, a Lukaku potpisati do 2026. godine za ogromnu plaću.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je napadač talijanskog prvaka Intera Romelu Lukaku ranije oklijevao s transferom u Chelsea "jer mu je u Milanu dobro“, britanski The Mirror sad piše kako je odlučio vratiti se u London zbog "nezavršenog posla“. Englezi su već poslali dvije ponude, međutim Inter je ostao nepokoleban i traži iz nos od devet znamenki.

Kad Chelsea pošalje bankovnu garanciju na 130.000.000 eura na Interovu adresu, dobit će zeleno svjetlo za finiširati pregovore s njegovim agentima te potvrditi detalje posla koji su upravo procurili u javnost. Belgijac će potpisati do 2026. godine i dobiti godišnju gažu od 15.000.000 eura plus bonuse.

Inter ga nije planirao prodati jer je već prodao Achrafa Hakimija u PSG za 70.000.000 eura i time zatvorio financijsku konstrukciju, ali na koncu je pristao jer će Chelsea navodno odmah uplatiti više od 90.000.000 eura na račun što će jako dobro doći Interovim ne tako stabilnim financijama. Ostatak iznosa Plavi će uplatiti u ratama.

Crno-plavi su već počeli pregovore s mogućim nasljednikom te nagovodno zovu Atalantinog Duvana Zapatu u Milano, a Lukaku će se tako priljučiti aktualnom europskom prvaku za kojeg je već igrao od 2011. do 2014., međutim nije se dokazao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider