Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zaoštrava se situacija

Problemi za Premierligu: Manchester United odgodio još jednu ligašku utakmicu

Premierliga odgodila je dvije utakmice engleskog elitnog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodstvo Premier League odgodilo je i utakmicu 18. kola između Manchester Uniteda i Brightona zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom.

Ovo je druga odgođena utakmica Crvenih vragova, koji zbog previše infekcija nisu imali dovoljno igrača za utakmicu 17. kola protiv Brentforda.

"Danas je situacija još gora, pojavili su se novi zaraženi pa se utakmice protiv Brightona ne mogu igrati", objavilo je vodstvo Premier League.

Premier League je danas odgodila i utakmicu 17. kola između Leicestera i Tottenhama zbog prevelikog broja zaraženih COVIDom-19 u oba kluba.

To je treća utakmica Tottenhama koja je odgođena zbog COVIDa-19 nakon njihovog susreta u Europa ligi protiv Rennesa prošli tjedan i prvenstvene utakmice protiv Brighton & Hove Albion za vikend.

U ovom kolu odgođene su još dvije utakmice Premier league između Brentforda i Manchester Uniteda te odnosno Barnlyja i Wattforda.

Danas je trener Brentforda Thomas Frank izjavio da bi trebalo odložiti cijelo kolo Premier league ovoga vikenda zbog sve više zaraženih koronavirusom u klubovima.

Također je rekao da je bio u kontaktu sa Premier ligom i ostalim trenerima, te da se oni slažu s njegovim stavom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider