Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VAŽAN KOTAČIĆ MOMČADI

Problemi za Kloppa pred finale Lige prvaka, ostao je bez svog Modrića

Ozljeda koju je zadobio u posljednjem kolu Premier lige onemogućit će Thiago Alcantari nastup u finalu Lige prvaka.

Jordan Henderson i Thiago Alcantara (Foto: Afp)

U subotu ćemo pratiti novo veliko finale Lige prvaka, u kojem će se naći iste momčadi kao i prije četiri godine, Liverpool i Real Madrid.

Nažalost, engleski predstavnik finale će morati igrati bez svog vjerojatno glavnog veznog igrača, onog kojeg će čak i UEFA nedavno odlučila usporediti s Lukom Modrićem, glavnim motorom madridske momčadi. 

Riječ je o Thiagu Alcantari, koji se ozlijedio tijekom jučerašnje utakmice Liverpoola i Wolverhamptona, u posljednjem kolu engleske Premier lige. Alcantara je u istoj upisao fenomenalnu asistenciju za Manea, koji je nakon nje postigao pogodak za 1:1.

Ovaj nedostatak povrdio je i sam Jürgen Klopp, koji je u posljednje vrijeme više puta javno hvalio španjolskog reprezentativca i to koliko mu znači za momčad. Ozljeda nije teška, ali je dovoljno ozbiljna da ga izbaci iz stroja za posljednji, ali vjerojatno i najvažniji okršaj sezone.

Srećom po Kloppa, za susret bi trebao biti spreman Virgil Van Dijk, ali i Mohamed Salah, s kojim se riskiralo već i u susretu protiv Wolverhamptona, gdje se na kraju i upisao u strijelce, ali nažalost njegov pogodak donio je samo pobjedu, no ne i titulu prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider