Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Andrej ne dolazi

Problemi za Dalića: Hoffenheim ipak nije pustio Kramarića u reprezentaciju

Kako će Dalić posložiti napad?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Zlatko Dalić ne može računati na Andreja Kramarića u iduće tri utakmice. Hoffenheim ipak nije pustio Kramarića na okupljanje, a to je i njegova odluka jer nije trenirao skoro tri tjedna.

Kramarić se na prošlom okupljanju zarazio koronavirusom i uz to ga je mučila ozljeda, a kako nije spreman, zajedno s klubom i izbornikom je odlučio ostati u Njemačkoj  gdje će početi s treningom.

gol expired Real Madrid objavio loše vijesti, dvojica iz udarnog sastava imaju koronavirus divider

Svjetske doprvake čeka prijateljska utakmica s Turskom 11. studenoga, a potom završni ogledi u Ligi nacija protiv Švedske (14. studenoga) i Portugala (17. studenoga u Splitu). Sve to možete pratiti u prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Daliću je vjerojatno otpao i Petković pa je pozvao Čolaka kako bi popunio mjesto napadača. Hrvatski izbornik je od napadača ostao na Oršiću, Perišiću, Budimiru, Čolaku i Brekalu.

gol expired Mislio da je Suarez pa ugrizao francuskog golmana, snimka sve otkrila, a stigla mu je kazna divider

Izbornik je aktivirao i pet pretpoziva, a Rebić ipak ostaje u Milanu nakon povratka od ozljede.

Lovre Kalinić, Marin Pongračić, Josip Juranović, Antonio-Mirko Čolak i Toma Bašić priključit će se Vatrenima idućeg ponedjeljka u Istanbulu gdje je predviđeno okupljanje hrvatske reprezentacije za predstojeće ispite u studenom. Pongračiću i Bašiću to će biti prvo okupljanje s hrvatskom A reprezentacijom.

Što se tiče Kramarića, njegov trener jasno je rekao da mu se ne sviđa što igrači u ovoj situaciji s koronom moraju u reprezentaciju.

"Svi igrači koji su zdravi idu u reprezentacije i klub tu ne može ništa. Mi smo u stalnom kontaktu s njihovim reprezentacijama pa tako i s Hrvatskom napravit ćemo sve da se ne rade neke besmislene stvari. Kramariću pa tako i ostalima ne možemo zabraniti igranje za reprezentaciju'', izjavio je Sebastian Hoeneß  pa dodao:

"Bio bih jako sretan da ne igra za reprezentaciju, ali mi smo po tom pitanju nemoćni. Možda bi nam trebala pomoći Bundesliga. Činjenica jest da igrači vole igrati za svoje reprezentacije, ali trenutačno svi klubovi imaju ogroman broj utakmica. Putovanje po Europi se ne preporučuje, ali oni koji su zdravi mogu ići u reprezentacije", izjavio je Kramarićev trener.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider