Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RUŽNE SCENE

VIDEO Pripadnici Bad Blue Boysa se zajedno s Talijanima i Grcima sukobili s albanskom policijom

Finale Konferencijske lige nije moglo proći bez raznih negativnih navijačkih scena.

Neredi u Tirani (Foto: Instagram)

Roma je pobjedom nad Feyenoordom došla do svog prvog europskog trofeja te su igrači na stadionu u Tiranu isti proslavili s velikim brojem svojih navijača. 

Nažalost, na stadionu je bilo i neželjenih scena, budući da su se nizozemski navijači u jednom trenutku potukli s domaćima, odnosno s Albancima.

Fedayn, Gate 13 i Bad Blue Boys

No, nije sve ostalo samo na stadionu. Tijekom noći pojavile su se informacije o raznim okršajima na ulicama glavnog grada Albanije. Kao glavni inicijatori istih spominju se članovi Romine navijačke skupine Fedayn, s kojima su na utakmicu zajedno došli neki članovi Gate 13, navijačke skupine grčkog Panathinaikosa, ali i određeni dio zagrebačkih Bad Blue Boysa.

Snimka jednog okršaja navedenog trojca, prema navodima navijačkih stranice na društvenim mrežama, i policije vrlo brzo se proširila medijima.

Bojno polje Tirana

Prema dostupnim informacijama, tijekom nereda koji su se događali kroz cijelu večer i noć, došlo je do raznih ozljeda. Spominje se kako je 19 policajaca završilo u bolnici, od čega dvojica s teških ozljedama.

Za sada je uhićeno oko 60 navijača, no nije navedeno kojim skupinama isti pripadaju. Naime, u svemu tome sudjelovali su i "neutralni" albanski navijači, tako da je Tirana bila pravo malo ratno žarište.

Spomenute tri navijačke skupine već su imali nekoliko zajedničkih navijački akcije, poput jedne koju se može pronaći na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider