Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Donio važan bod

Hrvatski napadač spašava davljenika u La Ligi: Treći gol u dvije utakmice

Hrvatski napadač Ante Budimir postigao je pogodak za konačnih 2-2 (1-1) i donio važan bod nogometašima Mallorce na gostovanju kod Celte Vigo u 17. kolu španjolskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to treći pogodak Budimira u posljednje dvije prvenstvene utakmice, nakon što je bio dvostruki strijelac prije tjedan dana u porazu svoje momčadi (2-5) na gostovanju kod Barcelone. Celta je povela pogotkom Rafinhe u 20. minuti. Na 1-1 je iz kaznenog udarca izjednačio Sevilla u 33. minuti. Aspas je doveo domaću momčad ponovno u vodstvo u 50. minuti precizno izvedenim udarcem s bijele točke.

Od 78. minute Mallorca je igrala s igračem manje nakon drugog žutog kartona za Railla, da bi u 83. minuti Ante Budimir natrčao na odbijenu loptu i sa sedam metara po sredini gola poslao ju u mrežu za konačnih 2-2.

Šestim pogotkom u La Ligi Budimir je donio važan bod svojoj momčadi koja se bori za opstanak u elitnom razredu španjolskog nogometa, čime je Mallorca ostala na 17. mjestu s bodom više od Celte Vigo koja je na 18. poziciji.

Getafe se pobjedom nad Valladolidom od 2-0 vratio na četvrto mjesto s 30 bodova. Vodeća Barcelona ima 35 bodova, bod više i utakmicu više od drugoplasiranog Real Madrida koji će od 21 sat gostovati kod Valencije. Treća je Sevilla s 31 bodom.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider