Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
korak bliže naslovu

Barcelona preživjela pakao Viga: S igračem manje osvojila bod, Celta poravnala rukom

Nogometaši Celte i Barcelone podijelili su bodove u utakmici 33. kola u Vigu.

Galerija Detalj s utakmice Celta - Barcelona (Foto: aFP) Messi na klupi Barcelone (Foto: AFP) Detalj s utakmice Celta - Barcelona (Foto: aFP) +2 Iago Aspas i Messi u borbi za loptu (Foto: AFP)

Barcelona i Celta odigrali su 2:2 u sklopu 33. kola španjolske Primere. Barcelona je vodila 1:0 i 2:1, ali se Celta oba puta uspješno vraća i na kraju sasvim zasluženo osvojila bod, a mogla je i sva tri. Marc Andre ter Stegen je u 90. minuti obranio čisti zicer i sačuvao Barcelonu prvog poraza u sezoni. Katalonci su tako produžili rekordni niz nepobjedivosti u Primeri na 40 utakmica.

Barca je povela u 36. minuti preko Ousmane Dembelea, a za Celtu je izjednačio Jonny u 45. minuti. U 64. minuti Paco Alcacer je zabio na asistenciju Dembelea, koji je odigrao najbolju utakmicu otkad je stigao u Barcelonu.

U 71. minuti veznjak gostiju Sergi Roberto dobio je crveni karton, a Celta je uspjela izjednačiti u 82. minuti kada je zabio Iago Aspas, ali iz vrlo sumnjive situacije jer je rukom ugurao loptu u mrežu.

Ivan Rakitić još je izvan sastava zbog operacije slomljenoga prsta. Barcelona vodi s 12 bodova više od Atletica.

U prvoj utakmici dana Deportivo i Sevilla su u La Coruni odigrali 0:0. Sevilla je peta, a Deportivo se grčevito bori za ostanak i drži 18.mjesto, četiri boda od spasa.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider