Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
još pobjeda ili kiks

Atletico Madrid pokleknuo kod Sociedada, Barcelona na milimetar do naslova prvaka!

Nogometaši Barcelone nalaze se na tri boda od naslova prvaka Španjolske.

Galerija Detalj s utakmice Real Sociedada i Atletico Madrida (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) Stefan Savić, Šime Vrsaljko i Antoine Griezmann (Foto: AFP)

U sklopu 33. kola španjolske Primere Atletico Madrid poražen je na Anoeti kod Real Sociedada s 3:0, čime je Barcelona došla u situaciju da jednom pobjedom i matematički osigura naslova prvaka Španjolske četiri kola prije kraja prvenstva.

Dvostruki strijelac Juanmi i Willian Jose nokautirali su Atletico Madrid, koji se čini se u potpunosti okrenuo Europa ligi. Podsjetimo, u polufinalu igraju protiv Arsenala, a onda u mogućem finalu protiv pobjednika dvoboja Marseille i Salzburg.

Ovim porazom Atletico je i dalje drugi s 12 bodova manje od Barcelone, pet kola prije kraja prvenstva. U teoriji još samo pobjeda dijeli Katalonce od naslova prvaka ili eventualni poraz Atletica ove nedjelje, kada na Wandu Metropolitano stiže Betis.

Atletico je porazom omogućio Real Madridu da se približi na tri boda, a mogao je biti i samo bod da Real nije kiksao u srijedu protiv Athletic Bilbaa.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider