Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Primeknit FS - Prvi all-in-one hibrid nogometne kopačke i čarape u svijetu

Uvijek korak ispred - adidas otkriva budućnost nogometa:

Zagreb, 6. ožujka 2014. – adidas predstavlja kopačke budućnosti - adidas Primeknit FS, prvi all-in-one hibrid nogometne kopačke i čarape u svijetu. Limitirano izdanje Primeknit FS pojavit će se u crnoj, bijeloj i crvenoj boji. Ovaj jedinstveni dizajn pružit će nogometašima osjećaj kao da imaju "drugu kožu" koja savršeno pristaje njihovoj nozi - od nožnih prstiju do listova. Primeknit FS omogućit će još bolji kontakt nogometaša s loptom u odnosu na kopačke s tradicionalnim rubovima i vezicama.

adidas Primeknit FS all-in-one hibrid nogometne kopačke i čarape bit će dostupne krajem godine. adidas će do tada u suradnji sa svojim najboljim igračima raditi na finalizaciji proizvoda. Jednodijelni dizajn i jarke boje omogućit će novu razinu fleksibilnosti i udobnosti pružajući istovremeno stabilnost i snagu jednaku konvencionalnim kopačkama. Cijela kopačka premazana je specijalnim premazom koji osigurava vodootpornost čak i u ekstremnim uvjetima.

Više informacija o adidas Primeknit FS all-in-one hibridu nogometne kopačke i čarape te ostalim inovacijama potražite na:
www.adidas.com/football
facebook.com/adidasfootball
http://news.adidas.com/GLOBAL/PERFORMANCE/FOOTBALL
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider