Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Hajdukov Netflix"

Hajduk se pohvalio nevjerojatnom brojkom: Pogledajte koliko je ljudi gledalo prijateljsku utakmicu

Lansiranje "Hajdukovog Netflixa" naišlo je na odličnu reakciju među navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je nedavno pokrenuo projekt Hajduk Digital TV što j najkraće opisano za one koji nisu upoznati s ovim, svojevrsni "Hajdukov Netflix".

U sklopu toga navijačima je omogućeno praćenje puno zanimljivih stvari iz kluba na dnevnoj bazi, od klupskog podcasta preko konferencija za medije i brojnih legendarnih priča pa sve do izravnih prijenosa prijateljskih utakmica.

Na Hajduk Digital TV-u su tako prenošene obje prijateljske utakmice iz Slovenije, a nakon što je sraz Bilih i novog rumunjskog prvoligaša Universitatee Craiove 1948 pratilo 35 tisuća navijača.

Impresivna je to brojka za jedan hrvatski klub, pogotovo uzmemo li u obzir činjenicu da se radilo o prijateljskom susretu. Nekoliko dana kasnije još više navijača iskazalo je interes, njih 39.190 gledalo je prijenos utakmice Hajduk - Slask i pobjedu Splićana od 4:0.

S tom brojkom Splićani su se pohvalili na svom Facebooku, uputivši usput i pitanje navijačima hoće li u nedjelju, kada je na rasporedu utakmica s grčkim Arisom, taj rekord biti oboren.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider