Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i to desnom nogom

Brutalna Marcelova golčina: Pogledajte projektil koji je zapalio društvene mreže!

Brazil je upisao uvjerljivu pobjedu protiv reprezentacije Vahida Halilhodžića uz brutalnu golčinu Marcela.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odigrane su tri ranije prijateljske utakmice, u kojima smo vidjeli jednu brutalnu golčinu! U francuskom Lilleu od 13 sati su zaigrali Brazil i Japan, koji je završio uvjerljivom pobejdom 3:1 južnoameričke reprezentacije.

Spomenutu brutalnu golčinu zabio je Marcelo u 17. minuti prvog poluvremena, pola minute nakon što je Neymar promašio kazneni udarac, drugi u samo osam minuta. Japanski se reprezentativac okliznuo u svom šesnaestercu i poslao loptu na otprilike 20-ak metara, odakle ju je lijevi bek Real Madrida DESNOM nogom lansirao u gornji desni kut Kawashime.

Marcelo je ljevak, ali je u ovoj situaciji pokazao da može itekako biti opasan i s desnom nogom. Uostalom, ovo nije prvi put da koristi na ovaj način desnu nogu, no ovo je bila njegova najbolja golčina "slabijom" nogom.

Treći pogodak za Brazil u 36. minuti postigao je Gabriel Jesus, a konačnih 3:1 postavio je Makino u 63. minuti. Brazil je u nastavku pustio nogu s gasa, što je omogućilo reprezentaciji koju vodi Vahid Halilhodžić da lakše "preživi".

Južna Koreja iznenadila je Kolumbiju i dvama pogocima napadača Tottenhama Son Heung-Mina slavila s 2:1. Korejac je mrežu pronalazio u 11. i 61. minuti, dok je jedini gol za Kolumbijce postigao Zapata u 76.

Srbija, koja je osigurala nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, slavila je u gostima kod Kine s 2:0. Adem Ljajić i Aleksandar Mitrović bili su strijelci u 20., odnosno 69. minuti susreta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider