Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ovdje sam kao doma"

Presretni Pjaca nakon bajkovitog povratka u HNL: "Skoro pa savršena utakmica za mene"

Marko Pjaca bio je apsolutni junak Rijeke u osmom kolu HNL-a.

Marko Pjaca (Foto: Damir Škomrlj/Cropix)

"Prva utakmica od početka, mogu biti presretan. Nadigrali smo ih, osim tih 10 minuta zadnjih gdje smo se malo nesvjesno povukli. Utakmica za mene skoro savršena, drago mi je da sam postigao ta dva pogotka", bile su prve riječi Marka Pjace nakon sjajne predstave u derbiju kola, trijumfu Rijeke nad Osijekom.

Mladić koji je prošao pravu kalvariju s ozljedama u karijeri ovo ljeto se vratio u HNL, potpisavši za Rijeku u kojoj pokušava pronaći formu i vratiti se na razine na kojima je bio prije šest-sedam godina.

"Mogu reći da sam presretan i da se nadam da ću tako i nastaviti. Osjećam se dobro, od prvog dana kad sam došao ovdje, ekipa je super, dečki su me odlično prihvatili i mislim da se to vidi na terenu. Kao ekipa idemo skupljati bodove utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti."

Koliko je uspijevao pratiti HNL dok je kao posuđeni igrač Juventusa bio na brojnim posudbama?

"Pratio sam domaći nogomet koliko sam stigao i mogu reći da mi je bila želja ove sezone vratiti se u HNL, osjećam se ovdje kao doma i ovo je najbolje mjesto za novi početak u mojoj karijeri."

Vratio se na prvi pogodak:

"Kad je ušla u mrežu, sreća, olakšanje, sve skupa, neke emocije su se skupile. Drago mi je da sam probio led i nadam se da ću tako i nastaviti. Ekipa je odlična, mlada, poletna, igramo lijep nogomet i mislim da riječka publika može uživati i sada i u budućnosti u našim predstavama. Možemo raditi na mirnoći u završnici, ali to je isto posljedica toga što smo jako mladi. Ako ovako nastavimo igrati, doći će još više golova", zaključio je Pjaca.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider