Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tračak nade

Presedan Uefe u slučaju Ademi: 'To se nije dogodilo u zadnjih pet godina'

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) odgodila je donošenje odluke o suspenziji veznjaka Dinama Arijana Ademija i pristala na njegovo saslušanje, što je prvi takav slučaj u posljednjih pet godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"To je presedan da je UEFA na prvom stupnju dopustila saslušanje. To se nije dogodilo u zadnjih pet godina," kazao je trener 'modrih' Zoran Mamić dodavši:

"To je jako dobra stvar i veliki sam optimist što se tiče Ademija koji je puno bolje nego u početku, a kada će biti izrečena kazna još ne znamo."

Disciplinska komisija sastala se u ponedjeljak, a odluka se očekivala do kraja tjedna.. No, sada je sve odgođeno do novog saslušanja koje bi trebalo biti danas.

Uefa je pokrenula postupak protiv Ademija nakon što je bio pozitivan na dopinškom testu nakon utakmice protiv Arsenala u 1. kolu Lige prvaka. Ponovljeni B test u listopadu je također bio pozitivan pa je Ademi otada čekao kaznu. Prijetilo mu je i do četiri godine suspenzije, no vijest o novom saslušanju dala je makedonskom reprezentativcu novu nadu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider