Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedan od junaka

Preporođeni Andrić: "Nije mi bitan gol. Opet je lijepa atmosfera u svlačionici"

Dinamo je pobijedio Rapid na Maksimiru, a svoje dojmove su dali Ivanušec, Andrić i Šutalo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 4. kola H skupine Europske lige Dinamo je na stadionu Maksimir pred 7.800 gledatelja pobijedio Rapid sa 3:1 vrativši se na drugo mjesto ljestvice.

Dinamo je ovom pobjedom uzvratio austrijskom sastavu za poraz u Beču (2:1) u prošlom kolu, ali i napravio važan korak prema osvajanju jedne od prve dvije pozicije u skupini.

gol expired Krznar otkrio da je Petković u 40. minuti tražio zamjenu, ali i zašto je ostao u igri do kraja divider

Nakon utakmice igrači Dinama su dali svoje dojmove.

''Drago mi je da je ovaj 100. nastup obilježen pobjedom. Jako bitna tri boda, ništa nije gotovo, čekaju nas još dvije teške utakmice'', rekao je Ivanušec.

''Jučer sam rekao, bio je to loš dan u Beču, znamo koliku kvalitetu imamo i znam da smo jaki kad smo pravi. Pokazalo se da je to tako. Ovo je samo početak nekog novog i lijepog niza.

gol expired Dinamo furioznom igrom preokrenuo protiv Rapida u Maksimiru: Modri slavili i učvrstili drugo mjesto na ljestvici divider

Ne želim govoriti o svojim golovima, želim da momčad izbaci nekog pojedinca, ova pobjeda mi toliko znači, sretan sam što sam zabio, ali to mi nije bitno. Opet je prelijepa atmosfera u svlačionici. Česitam rođendan Boysima i predsjedniku, njemu ovo posvećujem'', izjavio je Andrić.

''Nismo očekivali takav ulazak, primili smo taj gol nesretno, ali brzo smo se vratili na taj put. Srećom na vrijeme smo se vratili i pobijedili. Fokusirali smo se na loše stvari iz prošle utakmice, ovo nam treba biti vodič za dalje. Sretan sam zbog gola i prije svega s tri boda.'', dodao je Šutalo.

Dokle može Dinamo u Europi ove sezone?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider