Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Middlesbrough "pakira kofere"

Bilićev West Ham uzeo veliki bod i stigao na korak do ostanka

West Ham Slavena Bilića odigrao je neriješeno protiv zahuktalog Evertona, čime je praktički osigurao ostanak u Premierligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmicama 34. kola engleske Premierlige Bournemouth je kod kuće pobijedio Middlesbrough s 4-0 i praktički ga poslao u niži rang natjecanja, dok je West Ham Slavena Bilića odigrao u Londonu 0-0 s Evertonom.

West Ham i Everton odigrali su borbenu utakmicu u kojoj je domaća momčad bila bolja, a bod "čekićarima" najvjerojatnije znači i ostanak. "Boro" je katastrofalno poražen kod Bournemoutha (0-4) i svoje je izglede za ostanak sveo na minimum, jer je pretposljednji s devet bodova manje od zone spasa, četiri kola prije kraja.

Pobjede su u borbi za ostanak upisali Swansea i Hull City. Velšani su kod kuće pobijedili s 2-0 Stoke, a pomogao im je igrač gostiju Arnautović koji je kod 0-1 promašio kazneni udarac. Hully City je kod kuće protiv Watforda u 25. minuti ostao s igračem manje, ali je ipak slavio s 2-0.

Sunderland je zadnji s 21 bodom, Middlesbrough ima 24, Swansea 31, a potom slijede Hull City (33) i Crystal Palace (35). Ispadaju tri zadnja kluba. Program engleske Premierlige ovog vikenda je skraćen zbog polufinalnih utakmica FA kupa.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider