Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko će dočekati kolovoz?

Premierliga objavila raspored za novu sezonu: Derbijima nikad kraja!

Za malo manje od dva mjeseca Chelsea započinje obranu naslova engleskog prvaka protiv Burnleyja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleska Premierliga objavila je raspored utakmica za novu 2017/2018 sezonu! Prvo kolo na rasporedu je 12. kolovoza, a raspored je takav da nas u svakom kolu, sve do 28. studenog, očekuje barem jedan brutalan derbi!

Odakle krenuti? Prvog dana nove sezone sve se utakmice (zasada) igraju 12. kolovoza u 16 sati po hrvatskom vremenu. Chelsea započinje obranu naslova engleskog prvaka domaćom utakmicom protiv Burnleyja. Novi prvoligaš Brighton ugošćuje Manchester City, a Huddersfield ide u goste Crystal Palacea.

RASPORED svih utakmica Premierlige sezona 2017/2018

Derbi prvog kola je utakmica Manchester Uniteda i West Hama, koja će se odigrati na Old Traffordu. Tottenham ide u goste povratniku Newcastleu, Liverpool Watfordu, a Arsenal dočekuje Leicester.

U drugom kolu očekuje nas londonski derbi između Tottenhama, koji će od iduće sezone igrati na Wembleyju, i Chelseaja. Treće kolo donosi ogled Liverpoola i Arsenala na Anfieldu, a četvrto Manchester Cityja i Liverpoola na Etihadu.

U petom aktualni prvak dočekuje Arsenal, u šestom West Ham Slavena Bilića ugošćuje Tottenham, a u sedmom Chelsea na Stamford Bridgeu čeka Manchester City. Derbi utakmice u svakom idućem kolu su Liverpool - Manchester United, Tottenham - Liverpool, Manchester United - Tottenham, Chelsea - Manchester United, Manchester City - Arsenal, West Ham - Liverpool (svi u istom kolu), Arsenal - Tottenham, te Liverpool - Chelsea.

Što reći? Jedva čekamo 12. kolovoz...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider