Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sterling sredio Arsenal

Manchester City grabi prema naslovu prvaka, gradski rival United i Leicester najbliži pratitelji

Drugi United sada ima 49 bodova, kao i treći Leicester City, koji je ranije u nedjelju kao gost svladao Aston Villu sa 2:1 (2:0), dok mu vodeći Manchester City koji je kao gost nadigrao Arsenal sa 1:0 (1:0) ima 10 bodova više.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Uniteda vratili su se na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva 3:1 (1:1) domaćom pobjedom protiv Newcastlea u posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 25. kola.

United je poveo nakon lijepe solo-akcije Rashforda u 30. minuti, no samo šest minuta potom Saint-Maximin je sjajnim udarcem sa 15-ak metara poravnao na 1:1. U nastavku je James u 57. minuti vratio prednost na stranu Uniteda okrunivši odličnu akciju Matića, da bi konačni rezultat postavio Bruno Fernandes u 75. minuti iz kaznenog udarca.

Drugi United sada ima 49 bodova, kao i treći Leicester City, koji je ranije u nedjelju kao gost svladao Aston Villu sa 2:1 (2:0), dok mu vodeći Manchester City koji je kao gost nadigrao Arsenal sa 1:0 (1:0) ima 10 bodova više. Newcastle je ostao 17. sa 25 bodova, tri više od 18. Fulhama koji se nalazi u zoni ispadanja.

City je ostvario 13. uzastopnu pobjedu u Premierligi golom Sterlinga već u 2. minuti kada je glavom proslijedio ubačaj Mahreza iza leđa Lena.

gol expired West Ham slavio u gradskom derbiju i postao najbolje plasirana momčad u Londonu divider

Leicester je ključnu su prednost u Birminghamu ostvario sredinom prvog poluvremena kada je golovima Maddisona u 19. i Barnesa u 23. minuti poveo sa 2-0. Prvo je Maddison na asistenciju Barnesa pogodio preciznim udarcem sa 20-ak metara, da bi zatim Barnes pospremio odbijenu loptu u gol nakon što je vratar domaćih Martinez uspio samo odbiti jak udarac Vardyja. Domaći su se vratili u utakmicu početkom nastavka kada je Traore u 48. minuti iz velike blizine svladao Schmeichela, no rezultat se do kraja dvoboja više nije mijenjao.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider