Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavila i Aston Villa

Demoliranje na Etihadu: Manchester City sprašio sedam golova, a još im je jedan poništen

Manchester City je potpuno deklasirao Leeds i još će neko vrijeme ostati na prvom mjestu Premierligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Manchester Cityja na svom su stadionu sa 7:0 (3:0) svladali Leeds u utakmici 17. kola engleskog prvenstva i privremeno stvorili četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpool.

Golijadu na Etihadu započeo je Phil Foden u 8. minuti. Za 2:0 je pogodio Jack Grealish u 13. minuti, a za 3:0 na poluvremenu pobrinuo se Kevin De Bruyna pogotkom u 32. minuti. Riyad Mahrez je zatresao mrežu u 49. minuti, a svoj drugi pogodak je u 62. minuti postigao De Bruyne za 5:0. Posljednja dva pogotka postiglil su braniči - John Stones u 74. minuti i Nathan Ake u 78. minuti.

Manchester City je 13. pobjedom u novoj sezoni došao do 41 boda, četiri više od Liverpoola koji će u četvrtak gostovati kod Newcastlea.

Do četvrte pobjede u šest utakmica na klupi Aston Ville došao je Steven Gerrard, a njegova momčad je trijumfirala sa 2:0 na gostovanju kod Norwicha koji je doživio treći uzastopni poraz. Villa je povela u 34. minuti pogotkom Jacoba Ramseyja, a pobjedu je potvrdio Ollie Watkins golom u 87. minuti.

Sa 22 boda Aston Villa se privremeno popela na deveto mjesto, dok je Norwich i dalje na dnu sa 10 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider