Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Aston Villa slavila u Londonu

Ludih 10 minuta na Anfieldu: Liverpool preokretom sredio Arsenal

Dvije utakmice engleske Premierlige odigrane su ovog ponedjeljka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 3. kola Premierlige Liverpool je u ponedjeljak na Anfieldu svladao Arsenal sa 3:1, te se je pridružio klubovima s maksimalnim učinkom na startu nove sezone.

Topnici su poveli zahvaljujući poklonu domaćeg braniča Andrewa Robertsona, kojeg je u 25. minuti u pogodak pretvorio Alexandre Lacazette. No, ubrzo je uslijedio preokret. Salah se probio uz korner liniju i pucao, a odbijenu loptu Sadio Mane u 28. minuti posprema u mrežu. Šest minuta kasnije Andrew Robertson se iskupio za pogrešku koja je gostima donijela vodstvo. Trent Alexander-Arnold je ubacio na drugu vratnicu, a Robertson pogađa za 2:1.

Liverpool je pobjedu potvrdio u 88. minuti. Portugalac Diogo Jota je u svom debiju za Redse nakon osam minuta na terenu, zatresao mrežu za konačnih 3:1.

Prošle sezone jedva su osigurali ostanak u Premierligi, a na startu nove sezone nogometaši Aston Ville imaju maksimalan učinak nakon što su u ponedjeljak u gostima kod Fulhama slavili sa 3:0, upisavši drugu pobjedu u isto toliko nastupa.

Gosti su poveli već u 4. minuti pogotkom svog najboljeg igrača Jacka Grealisha, a na 2:0 povisio je Conor Hourihane (15) nakon što je Grealish odradio većinu posla. Pobjedu Aston Ville potvrdio je Tyrone Mings u 48. minuti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider