Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trica u Londonu

Manchester City i Liverpool pobijedili u gostima kod Leicestera i Arsenala

Domaći su uspijevali držati rezultat 0:0 sat vremena, no onda je Diogo Jota u 64. minuti glavom u mrežu poslao odličan ubačaj Alexander-Arnolda

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola stigli su na peto mjesto ljestvice engleskog prvenstva uvjerljivom 3:0 (0:0) pobjedom na gostovanju kod Arsenala u susretu 30. kola.

Domaći su uspijevali držati rezultat 0:0 sat vremena, no onda je Diogo Jota u 64. minuti glavom u mrežu poslao odličan ubačaj Alexander-Arnolda. Pet minuta potom Salah je povisio na 2:0, da bi Diogo Jota svojim drugim pogotkom na susretu u 82. minuti postavio konačni rezultat.

Peti Liverpool sada ima 49 bodova, kao i šesti West Ham United, dok mu četvrti Chelsea, koji je ranije u subotu izgubio od West Bromwich Albiona sa 2:5, koji drži posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, bježi dva boda.

Na vrhu je uvjerljivo Manchester City, koji je također ranije u subotu nadigrao Leicester City sa 2:0, sa 74 boda, 17 manje uz dvije utakmice manje ima drugi Manchester United, a 18 manje uz utakmicu manje treći Leicester.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider