Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
golijada u norwichu

Chelsea na krilima mladih engleskih zvijezda upisao prvu pobjedu sezone, Kovačić asistirao

U prvoj subotnjoj utakmici 3. kola engleske Premierlige Chelsea je upisao prvu pobjedu sezone.

Abraham i Lampard slave pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Franka Lamparda stigli su do prve pobjede u novoj sezoni i to iz tek četvrtog pokušaja. Nakon poraza od Manchester Uniteda, remija pa poraza na jedanaesterce od Liverpoola i remija protiv Leicestera, Chelsea je slavio na gostovanju kod Norwicha s 3:2.

Pogotke za Chelsea postigli su mladi engleski reprezentativci, te u bliskoj budućnosti nositelji seniorske reprezentacije - Mason Mount i Tammy Abraham

Gosti iz Londona poveli su već u 3. minuti, a strijelac je nakon ubacivanja Azpilicuete bio mladi engleski napadač Abraham. Odmah je otrčao u zagrljaj Lampardu, koji se zauzeo za njega nakon rasističkih komentara nekolicine "navijača".

NORWICH - CHELSEA 2:3

Slavlje Chelseaja trajalo je svega tri minute, jer je na drugoj strani Pukki sjajno uposlio Cantwella a ovaj mirno zabio za 1:1.

Desetak minuta kasnije Chelsea ponovno vodi. Ovoga puta strijelac je Mason Mount, koji lijepo pogađa za vodstvo gostiju. Ni ovoga puta Chelsea nije dugo slavio, jer je Pukki zabio za 2:2 samo nekoliko minuta kasnije.

Mreže su mirovale sve do 68. minute kada Abrahama sjajno upošljava naš Mateo Kovačić, engleski napadač si stvara prostor za udarac i s ruba kaznenog prostora zabija u bliži kut.

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu za Chelseaja.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider