Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
blitzkrieg conteovih ratnika

Chelsea prošao teško gostovanje i stigao korak bliže tituli!

Nogometaši Chelseaja napravili su novi korak prema naslovu prvaka Engleske, nakon što su slavili kod Bournemoutha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Chelseaja slavili su na neugodnom gostovanju kod Bournemoutha u sklopu 32. kola engleske Premierlige. Momčad Antonija Contea slavila je s 3:1 i vratila prednost ispred Tottenhama na velikih sedam bodova.

Chelsea je poveo u 17. minuti, kada je udarac Diega Coste u vlastitu mrežu skrenuo Adam Smith. Tri minute kasnije Eden Hazard povećava na 2-0. Do kraja prvog poluvremena Bournemouth ipak zabija, a strijelac je Joshua King (42). Pobjedu Chelseaja potvrdio je Marcos Alonso u 68. minuti.

Nakon pet uzastopnih poraza Bilićev West Ham je na domaćem terenu protiv Swanseaja slavio sa 1-0, i sada može lakše disati jer je osam bodova udaljen od zone ispadanja, odnosno od Swanseaja. Pobjedu "čekičarima" donio je Cheikhou Kouyate u 44. minuti.

Drugoplasirani Tottenham je uvjerljivo dobio Watford sa 4-0. Dva gola zabio je Korejac Son Heung-Min (44, 55), a po jednog su dodali Dele Alli (33) i Eric Dier (39).

Pobjede su upisali i Manchester City te Liverpool. Manchester City je slavio protiv Hulla sa 3-1, dok je Liverpool do pobjede 2-1 protiv Stokea došao preokretom u drugom poluvremenu. Domaćini su poveli u 44. minuti pogotkom Jonathana Waltersa, a pobjedu "redsima" donijeli su Philippe Coutinho (70) i Roberto Firmino (72).

Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool, a u 60. minuti je pogodio gredu.

U nedjelju se sastaju Sunderland - Manchester United i Everton - Leicester, a u ponedjeljak Crystal Palace - Arsenal.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider