Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvo otvaranje kola

Prvak Chelsea lakoćom, čudesni preokret Palacea, a senzacija Burnley u LP!

Vidjeli smo vatreno otvaranje 17. kola engleske Premierlige u kojem su dvije utakmice odlučene posljednjim minutama.

Willian slavi pogotke (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Chelsea je u sklopu 17. kola engleske Premierlige slavio na gostovanju kod Huddersfielda 3:1, Burnley je u završnici slomio otpor Stoke Cityja, dok je Crystal Palace čudesnim preokretom u tri minute slavio protiv Watforda.

Chelsea je lakše od očekivanoga prošao gostovanje kod novoga prvoligaša - u 23. minuti je mrežu domaćina načeo Bakayoko, na 2-0 je povećao Villian (43), a 50. je zabio Pedro. U sudačkoj nadoknadi domaći su postigli počasni gol.

Londonski klub je s 35 bodova treći s istim brojem bodova kao i ManU, dok je Manchester City uvjerljivo vodeći s 46 bodova.

Burnley je otkriće prvenstva, a u utorak su kod kuće slavili protiv Stoke Citya s 1-0 golom Ashleya Barnesa u 89. minuti. Malešni Burnley je sada senzacionalni četvrti s 31 bodom, a iza njih su i Liverpool, Arsenal i Tottenham.

Crystal Palace je golovima u zadnjim minutama pobijedio Watford s 2-1 i više nije na dnu ljestvice. Gosti su vodili sve do 90. minute kada je prvo Sako poravnao, a u 92. minuti McArthur donio slavlje Crystal Palaceu.

 

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider