Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bilić i dalje u velikoj opasnosti

Sunderland prvi putnik u niži rang, West Hamu "mali" bod

Dobili smo prvog putnika u niži rang natjecanja u engleskoj Premierligi - Sunderland.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Sunderlanda od subote su i službeno drugoligaši nakon što su u 35. kolu engleske Premierlige kod kuće izgubili od Bournemoutha s 0-1.

Gol koji je poslao Sunderland u niži rang natjecanja postigao je King dvije minute prije kraja. Sunderland ima još četiri utakmice do kraja, ali za mjestom spasa zaostaje nenadoknadivih 13 bodova. Hull City je odigrao 0-0 kod Southamptona, a ako se Tigrovi spase zbog tog boda, morat će podignuti spomenik vrataru Jakupoviću, koji je u 91. minuti obranio kazneni udarac Dušanu Tadiću.

West Ham Slavena Bilića odigrao je 0-0 kod Stokea i napravio novi mali korak ka ostanku, dok je prvak Leicester pogotkom Vardya slavio kod WBA.

Nogometaši Burnleya slavili su u gostima kod Crystal Palacea s 2-0 i napravili ogroman korak ka ostanku. Pobjedu su Burnleyu donijeli Ashley Barnes (7) i Andre Gray (85). Burnley je sada na 14. mjestu s 39 bodova, a Crystal Palace ima 38.

Sunderland je s 21 bodom ispao, a slična sudbina prijeti Middlesbroughu (27), Swanseaju (31), Hullu (34), Crystal Palaceu (38), West Hamu (39) i Burnleyu (39).

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider