Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svi u par bodova

Pobjede Arsenala i Manchester Uniteda, velika gužva u borbi za Ligu prvaka

Manchester United je sada peti sa 41 bodom, tri manje od četvrtog Chelseaja, a jednim više od šestog Tottenham Hotspura te sedmog Sheffield Uniteda, dok je Wolverhampton osmi sa 39 bodova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Arsenala s 3:2 (2:2) domaćom pobjedom protiv Evertona u susretu 27. kola Premierlige preskočili su svog nedjeljnog suparnika na ljestvici.

U odličnoj utakmici na Emiratesu Everton je poveo već u 1. minuti golom Calvert-Lewina, no sredinom prvog poluvremena Arsenal je preokrenuo preko Nketiaha u 27. i Aubameyanga u 33. minuti. Ipak, da se na odmor ode s neodlučenim rezultatom pobrinuo se Richarlison koji je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Ipak, već u prvoj minuti nastavka Aubameyang je svojim drugim pogotkom vratio Arsenal u prednost. Do kraja dvoboja Everton je nizao prilike, ali nije uspio još jednom poravnati.

Arsenal je sada deveti sa 37 bodova, koliko ima i 10. Burnley, dok je Everton 11. s bodom manje.

Ranije u nedjelju su se Manchester United i Wolverhamptona uvjerljivim domaćim 3:0 pobjedama protiv momčadi koje se nalaze na posljednja dva mjesta na ljestvici, Watforda, odnosno Norwicha približili pozicijama koje vode u eurokupove sljedeće sezone. United je do pobjede protiv Watforda stigao pogocima Brune Fernandesa (42-11m), Martiala (58) i Greenwooda (75), dok je dvostruki strijelac za Vukove protiv Norwicha bio Diogo Jota (19, 30), a pobjedu je potvrdio Raul Jimenez (50).

United je sada peti sa 41 bodom, tri manje od četvrtog Chelseaja, a jednim više od šestog Tottenham Hotspura te sedmog Sheffield Uniteda, dok je Wolverhampton osmi sa 39 bodova. Watford i Norwich ostali su u zoni ispadanja, Watford je 19. sa 24., a Norwich 20. sa 18 bodova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider