Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjerljivi Spursi

Perišić debitirao, Tottenham furioznim preokretom otvorio novu sezonu Premier lige

Bio je to Perišićev debi u službenim utakmicama za Tottenham u koji je stigao iz milnskog Intera po završetku prošle sezone.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić ušao je u igri u 66. minuti za Tottenham u 4:1 (2:1) domaćoj pobjedi protiv Southamptona u susretu 1. kola nove sezone engleskog prvenstva.

Bio je to Perišićev debi u službenim utakmicama za Pijetlove u koje je stigao iz milnskog Intera po završetku prošle sezone.

Perišić je na travnjak stupio kada je već bilo 4:1 za njegovu novu momčad iako je Southampton poveo. Kapetan gostiju Ward-Prowse u 12. je minuti lijepim drop-kickom svladao Llorisa, ali već do poluvremena domaći su preokrenuli. Sessegnon je u 21. mi nuti utrčao na drugu vratnicu i glavom proslijedio ubačaj Kuluševskog u mrežu za 1:1 da bi 10 minuta potom Dier postigao još jedan pogodak glavom na ubačaj Sona za 2:1. U nastavku je prvo Salisu nespretnom reakcijom u 61. minuti pogodio vlastitu mrežu da bi dvije minute potom Kuluševski golom okrunio sjajnu predstavu.

Domaće pobjede u subotu su ostvarili i Newcastle, Bournemouth te Leeds. Newcastle je sa 2:0 nadigrao Nottingham Forest, Bournemouth je istim rezultatom svladao Aston Villu, dok je Leeds sa 2:1 svladao Wolverhampton.

Još u petak je Arsenal sa 2:0 kao gost bio bolji od Crystal Palacea, u subotu će još igrati Everton i Chelsea, dok su u nedjelju na programu susreti Leicester City - Brentford, Manchester United - Brighton and Hove Albion i West Ham United - Manchester City.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider