Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neizvjesnost

Liverpoolu tri boda iz Brightona: Redski došli na korak do Manchester Cityja

Liverpool sve bliže Cityju u utrci za naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Liverpoola približili su se vodećem Manchester Cityju na samo tri boda zaostatka 2:0 gostujućom pobjedom protiv Brighton and Hove Albiona u susretu 29. kola engleskog prvenstva.

Domaći su bili bolji suparnik u prvih 15-ak minuta susreta, ali to nisu znali materijalizirati, da bi se ključni trenutak susreta dogodio u 19. minuti.

gol expired Englezi presjekli: Abramovič diskvalificiran, Chelsea može igrati utakmice još dva i pol mjeseca divider

Matip je uputio dugu loptu prema Lusi Diazu koji je izbjegao zaleđe, a zatim i iskoristio pogrešnu procjenu domaćeg vratara Sancheza koji je ostao u "ničijoj zemlji" te glavom s ruba kaznenog prostora poslao loptu u mrežu. Potom je Sanchez i pogodio nekontrolirano nogom Diaza u prsa te je trebao biti i isključen no sudac Dean ga je ipak "poštedio".

gol expired Veliki derbi kojem su nedostajali samo golovi: Hajduk i Dinamo u sjajnoj atmosferi bez pobjednika divider

Liverpool je pobjedu potvrdio u nastavku. Nakon što je Bissouma nespretno rukom zaustavio udarac Manea, Dean je pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač u 61. minuti bio je Salah.

Drugi Liverpool sada ima 66 bodova, tri manje od Manchester Cityja koji će u ponedjeljak gostovati kod Crystal Palacea, dok je Brighton 13. sa 33 boda.

Tablica Premier lige

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider