Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
službena objava

Poznat raspored Premierlige: Zaostali derbi već prvog dana

Poznat je raspored za dugoočekivani nastavak engleskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodstvo engleske Premierlige u petak je objavilo raspored utakmica za prva tri tjedna nastavka natjecanja koje će započeti 17. lipnja zaostalim utakmicama 28. kola Aston Villa - Sheffield United i Manchester City - Arsenal, dok će vodeći Liverpool 21. lipnja u gradskom derbiju gostovati kod Evertona u dvoboju 30. kola.

Momčad Jürgena Kloppa, koja u nastavak prvenstva ulazi s 25 bodova prednosti pred drugoplasiranim Manchester Cityjem, već bi u Merseyside derbiju mogla i teoretski osigurati prvi naslov prvaka Engleske u posljednjih 30 godina, u slučaju da Guardiolina momčad doživi poraz od Arsenala.

gol expired Prvi nogometaš koji je zaradio više od milijardu dolara: To je uspjelo samo dvojici sportaša divider

Ako tada ne uspiju u tome, igrači Liverpoola bi naslov mogli potvrditi 24. lipnja na svom Anfieldu protiv Crystal Palacea ili 2. srpnja, kad će ih ugostiti Manchester City. Još nije potvrđeno na kojim će stadionima Liverpool igrati gostujuće utakmice protiv Evertona i Manchester Cityja.

Većini momčadi je do kraja prvenstva ostalo za odigrati devet utakmica. Sve će one biti odigrane pred praznim tribinama.

Prve dvije utakmice 30. kola bit će odigrane u petak, 19. lipnja, kad će se sastati Norwich - Southampton (19 sati) i Tottenham - Manchester United (21.15). Četiri dvoboja su na rasporedu u subotu: Watford - Leicester (13.30), Brighton - Arsenal (16.00), West Ham - Wolverhampton (18.30) i Bournemouth - Crystal Palace (20.45). Tri utakmice bit će odigrane u nedjelju, a sastat će se Newcastle - Sheffield United (15.00), Aston Villa - Chelsea (17.15) i Everton - Liverpool (20.00), dok će kolo u ponedjeljak zaključiti Manchester City - Burnley (21.00).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider