Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chelsea pobijedio

Slavnom klubu prijeti ispadanje iz Premier lige: Opet su izgubili, a raspored im je horor

Chelsea je pobijedio Newcastle i sve je bliže betoniranju treće pozicije u Premier lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni europski nogometni prvak Chelsea učvrstio se na trećem mjestu ljestvice Premier lige zahvaljujući minimalnoj 1:0 domaćoj pobjedi protiv Newcastlea u susretu 29. kola.

Plavi sa Stamford Bridgea su do tri boda stigli golom Kaija Havertza (89) u samoj završnici dvoboja.

Ovom pobjedom je treći Chelsea stigao do učinka od 59 bodova, 10 manje od vodećeg Manchester Cityja, a sedam manje od drugog Liverpoola, ali i devet više od četvrtog Msnchester Uniteda.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić je za Chelsea igrao od 63. minute.

Nikola Vlašić nije konkurirao za nastup u momčadi West Hama koja je kao domaćin svladao Aston Villu sa 2:1. West Ham je poveo 2:0 preko Jarmolenka (70) i Fornalsa (82), a na konačnih 2:1 smanjio je Ramsey (90).

Peti West GHam sada ima 48 bodova, kao i šesti Arsenal, ali Arsenal je odigrao četiri utakmice manje, dok je Aston Villa deveta sa 36 bodova.

Everton je u sve težoj poziciji u borbi za ostanak nakon 0:1 domaćeg poraza od Wolverhamptona koji je do tri boda stigao pogotkom Coadyja (49). Kako su Leeds i Watford ostvarili pobjede protiv Norwich Cityja, odnosno Southamptona, 17. Everton je sada iznad zone ispadanja samo zbog bolje razlike pogodaka od 18. Watforda. Oba sastava imaju po 22 boda, jedan više od 19. Burnleya.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider