Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva drama

Spektakularna utakmica u Londonu: Chelsea u 95. minuti zabio za 4:4 protiv Manchester Cityja!

Dias je u sudačkoj nadoknadi "pomeo" Broju, a precizan s bijele točke bio je Palmer.

Chelsea - Manchester City (Foto: Afp)

U posljednjoj utakmici 12. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester City su na Stamford Bridgeu igrali 4:4 (2:2).

Bio je to susret pun preokreta igran po jakoj kiši u kojem je aktualni prvak bio bliže pobjedi, ali je domaći sastav golom s bijele točke u sudačkoj nadoknadi spasio bod.

City je poveo iz kaznenog udarca kojega je realizirao Haaland (25-11m), Chelsea je okrenuo golovima Thiaga Silve (29) i Sterlinga (37), da bi na 2:2 uoči odlaska na odmor poravnao Akanji (45+1). Početkom nastavka Haaland (47) je svojim drugim golo vratio prednost na stranu Cityja, Jackson (67) je izjednačio na 3:3 da bi Rodri (86) uz poveliku dozu sreće donio novo vodstvo za City udarcem s distance koji je na putu prema mreži pogodio Thiaga Silvu i promijenio smjer. No, Dias je u sudačkoj nadoknadi "pomeo" Broju, a precizan s bijele točke bio je Palmer (90+5-11m).

Joško Gvardiol odigrao je čitav susret za City kod kojega je Mateo Kovačić ušao u igru u 79. minuti i sudjelovao u akciji za četvrti gol.

Vodeći City sada ima 28 bodova, jedan više od drugog Liverpoola i trećeg Arsenala, dok je Chelsea 10. sa 16 bodova.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider