Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte snimku

Brutalan prekršaj u dvoboju bivših premierligaša: Kung-fu potezom oborio suparnika pa zaradio crveni! Uslijedio je potop

U susretu 16. kola Championshipa Fulham je svladao Blackburn sa 7:0, a utakmicu je obilježilo isključenje Van Heckea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Fulhama sinoć su upisali uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod Blackburn Roversa u susretu 16. kola engleskog Championshipa, slavili su rezultatom 7:0.

Nažalost, utakmicu je obilježio strašan prekršaj nogometaša Blackburna Jan Van Heckea  koji je zaradio izravan crveni karton. 

U 30. minuti susreta pri rezultatu 2:0 za Fulham, gosti iz Londona pokrenuli su brzu kontru i dugom loptom pronašli svog krilnog napadača Harryja Wilsona koji je krenuo prema domaćim vratima, ali Van Hecke ga obara kung-fu potezom kojeg se ne bi posramili ni najveći majstori te borilačke vještine.

Sudac se nije premišljao ni trenutka, nizozemskom braniču pokazao je izravan crveni karton i poslao ga na tuširanje u svlačionicu.

Strašan prekršaj možete vidjeti OVDJE.

Nakon 16 odigranih kola Fulham je na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s dva boda zaostatka za vodećim Bournemouthom, ali i odličnom šansom za što brži povratak u elitni razred engleskog nogometa, Premierligu.

Nekadašnji prvoligaš Blackburn koji već devet godina tavori u engleskom Championshipu tek je na 12. mjestu ljestvice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider