Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rade neviđene stvari

Predsjednik Osijeka najavio pohod na naslov prvaka: "Vjerujem da ćemo biti prvaci"

U Splitu je s predsjednikom Osijeka razgovarao novinar Nove TV Vlado Boban.

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović

Predsjednik Osijeka Ivan Meštrović definitivno je sa svojim mađarskim partnerima podignuo klub iz Gradskog vrta dvije razine više. Klub je pod Meštrovićem europski prodisao i on ne krije: "neki igrači Osijeka zaslužuju ići na Svjetsko prvenstvo".

* Sjajna 2017. godina za Osijek, 2018. godina ipak nije toliko uspješna do sada.

"Ja bih rekao predivna osječka budućnost od privatizacije. Predivna perspektiva i predivna disperzija ostvarivanja interesa kroz rezultatski iskorak kluba, financijsku stabilnost kluba i kroz infrastrukturne radove do sada neviđene od jednog kluba u Hrvatskoj", rekao je mladi 39-godišnji predsjednik Osijeka Meštrović.

* Izjavili ste da je status Zorana Zekića siguran u Osijeku?

"Napomenuo sam prije nekoliko dana, ja ne vjerujem da bi Rijeka bila prvak da je smjenila Matjaža Keka prvom prilikom. Zekić će sigurno završiti ovu sezonu i ja se nadam nastaviti u idućoj".

* Osijek se nedavno priopćenjem za javnost osvrnuo na popis reprezentativaca izbornika Zlatka Dalića. Vaš komentar na taj nesvakidašnji potez?

"Ne znam što je tu nesvakidašnje. Mi smo svi mladi ljudi i vrijeme jednoumlja nam je nepoznanica. Pluralizam u mišljenju postoji i unutar našeg kluba. Ja se potpisujem iza svojih izjava pa tako stojim i iza ove. Stao sam u obranu svojih ljudi, jer smatram da smo ostali nepravedno zakinuti", smatra predsjednik Osijeka.

* Kako napreduju planovi oko kampa?

"35-40 milijuna eura bit će uloženo u tu infrastrukturu što je do sada neviđeno na našim prostorima. Kamp će biti završen kroz godinu i pol, najduže dvije godine. Tako da će Osijek sezonu 2019/2020 završiti na novom stadionu i sa novim kampom".

* Rekli ste da niste zadovoljni s četvrtim mjestom, znači li to da iduće sezone pucate na sami vrh?

"Osijek nikada nije bio prvak, ali vjerujem da će biti prvak u mojoj eri. Čekali smo ovoliko dugo, pa ajmo sačekati još koju godinu pa da bude", zaključio je ambiciozni predsjednik Osijeka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider